27.8.06

Kommelluksia yliopistossa
osa 2.



Meadow, Aaron ja Kyle pääsivät vihdoin yliopiston riemujen makuun.


Koska Aaron oli kova naistenmies, hän aloitti samantien naisten kanssa pelaamisen. Ensitreffeille hän pyysi kauniin kiinalaisruokalähetti Marien.


Olihan Marie todella kaunis nainen, mutta jotain kuitenkin oli vialla..joten Aaron siirtyi seuraavaan. Tässä hän flirttailee häpeilemättä kauniin Caryl Brown:in kanssa.


Aaronin kolmas nainen menossa. Tässä on Monica, joka hänkään ei loppujen lopuksi sopinut Aaron pojalle.


Sillä välin kun Aaron iski naisia tiuhaan tahtiin oli Kyle (huom. pieni hiustyylin vaihtuminen) iskenyt lapsuuden kaverinsa Meadown. Olinhan päättänyt että Meadow saa jommankumman pojan, ja koska Meadow tykkäsi vain Kylesta oli asia sillä selvä. Koska en halua perijän vaimoksi Meadow:ta saa Aaron kunnian olla legacyn seuraava perijä.


Aaron on todella suosittu naisten keskuudessa. Näköjään hän nytkin sai rakkauskijeen joltain ihailijaltaan.


-Meadow olet elämäni valo. Kyle lepertlee. (voikuinka siirappimaista)


Ei siis ole kovinkaan yllättävää että Kyle kihlaa Meadown. He sopivat kyllä hyvin yhteen Kyle on tietosimi ja Meadow perhesimi.

Nyt pitäisi vielä löytää Aaronille kaunis vaimo, mutta tämä cheerleader tyttö se ei ainakaa ole. Ihme duracel pupu. Aina pomppimassa jonkun edessä, eikä sellainen kävisi legacy vaimolle.


Vihdoin Aaronillakin on hieman enemmän toimintaa. Tunnistatteko hänet? Sehän on kaunis Caryl Brown.


Kyle ja Meadow:kin liittyvät veljensä ja tämän hmm naisensa seuraan. (Caryl ei aivan ole legacy morsian ainesta)


Tässä hän on. Napakymppi niin sanotusti eli Aaron löysi tulevan vaimonsa. Hän on Ally. Todella kaunis tumma ihoinen, musta hiuksinen ja harmaa silmäinen romanssi simi.


Valitettavasti Caryl sai tietää Aaronin uudesta valloituksesta eikä nainen ollut iloinen. Hänestähän piti tulla Aaronin vaimo.


Koska nyt suhde oli julkinen sai se kukoistaa täysin vapaasti. (Huomatkaa outo sivusta katsoja kuvan oikeassa kulmassa)


Aaron ei halunnut hukata aikaa joten hän kosi sitoutumiskammoista Allyä joka ihme kyllä suostui.


Yliopistosta oli kulunut jo kaksi vuotta joten oli aika siirtyä omaan taloon ja perustaa oma osakunta. Ally kutsuttiin heti ensimmäiseksi vieraaksi.


Aaron päätti pyytää kylään myös ex tyttöystävänsä Caryl:in ja he tekivät sovinnon.


Tässä on aika kaunis proffa Steffi. Hänestä voisi ehkä tulla tuleva perijän vaimo.


Meadow sai yllättävän vieraan myöhään illalla.


-Mitä sinä niillä käsiraudoilla teet. Apua Kyle auta!!


Outo mies toi Meadown salaseuran talon luo ja Meadow hyväksyttiin salaseuraan.


Salaseurassa oli kyllä kiva olla. Hauskoja ihmisiä ja todella hieno talo, mutta sydän halusi takaisin Kylen luo, joten Meadow päätti lähteä takaisin miehensä luo.


Meadown salaseura kamu Serdar oli kyllä hyödyllinen tuttava ja todellinen namu, joten jos Meadow joskus saa tyttären tässä olisi ihanteellinen mies.


Aaronin tyttöystävä sai pienen muodonmuutoksen naamaan. Uudenlainen kampaus sekä parempi meikki. Kaunis nainen, en malta odottaa seuraavaa sukupolvea.


Aaron on hiukan hikoillut treenissä ja kun hän esittelee uutta parempaa itseään Allylle. No sanotaan vaikka että Allyä ei voisi vähempää kiinnostaa tuollainen machoilu.


Aaron huomasi jääneensä hiukan jälkeen opiskeluissa ja otti loppukirin, kun taas ahkerasti opiskellut isoveli Kyle sai viettää laatuaikaa kihlattunsa kanssa.


Meadow päätti pitää toogabileet osakunnan perustamisen kunniaksi. Ensimmäinen ulkopuolinen jäsen kutsuttiin myös mukaan.


Harmi vaan uusi jäsen oli oikea kävelevä aikapommi. Kyle saattoi vaan kauhistella sivussa.


Sama henkilö tällä kertaa vain tulipalo, eli kuten sanoin kävelevä aikapommi isolla A:lla.


Ennenkuin huomasinkaan oli yliopistoaika lopussa. Ensin valmistui Meadow. (en ottanut valmistumiskuvia, koska en jaksanut pitää valmistujaisjuhlia)


Kyle saattoi kihlattunsa taxiin haikein mielin. -Kohta tavataan muru. Kyle muistutti.


Myöhemmin samana iltana myös Kyle jätti yliopiston taakseen ja lähti kihlattunsa Meadown kanssa perustamaan omaa perhettään.

Heti isoveljensä mentyä myös Aaron valmistui yliopistosta ja lähti legacy taloon vanhempiensa riemuksi..oli häät järjestettävänä.
Seuraavassa osassa Aaronin ja Allyn yhteiselämää ja kolmas sukupolvi.

2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Laittakaa ihmeessä hiukan kommentteja tarinasta. Kaikenlainen palaute hyvässä mielessä on tervetullutta.

Anonyymi kirjoitti...

AIKA HYVÄ :D