16.2.07

Uraohjus lesbo ja Uhmaikäinen aikamies
~Extra~
Tässä extra osassa palaamme hiukan ajassa taaksepäin. Legacy talon perijäksi valittiin Adam, mutta miten kävikään Nicolelle joka tunsi olevansa erilainen simi ja erikoiselle naamiomiehelle pikkuveli Bradylle? Se selviää nyt!
~
Nicole Birch
Nicole oli ollut ihastunut perheen puutarhuriin Erickaan siitä lähtien kun tämän huomasi kiskovan legacy talon nurmella rikkaruohoja. Yliopistossa pariskunta aloitti seurustelun ja kun selvisi että Nicole ei ole legacy talon perijätär hän kihlasi Erickan ja nuoripari palasi kotikulmille. Yhteiselämää aloittamaan.
Romanssi tavoitteinen Ericka ei ollut järin tyytyväinen kun Nicole ei hänen painostuksestaan huolimatta hylännyt unelmaansa tulla lääkäriksi. Kun Nicolen aika oli rajallista päätti Ericka siirtyä hänkin työelämään ja otti työn kokkailun parista.
Kihlauksesta oli kulunut aikaa joten Nicole ja Ericka virallistivat suhteensa. Häät olivat pieni ja ehkä hiukan erilaisempi tilaisuus kuin muut Summer Valleyn häät.
Kun Nicolen ura oli selvästi nousujohteessa hänellä oli enemmän aikaa myös puolisolleen. Kaunis pariskunta :D
Ericka osti puolisolleen akvaarion koska lapsien hankkiminen oli mahdotonta. Nicole ei edes suostunut harkitsemään lapsien adoptoimista.
Kuka nyt lapsia olisi edes kaivannut, ei ainakaan Ericka. Hän oli innostunut mekaniikasta. Varsinkin tuo viimeinen vekotin olisi kiva. (Servo)
Nicole päätti vihdoin palauttaa oman mustanvärinsä ja hankkia pari ystävää. Sosiaalipuppeli ei kyllä kuulunut heihin.
Erickan ja Nicolen suhde vain vahvistui ajan kuluessa.
Ericka onnistui vihdoin myös tekemään servon. Servo sai nimekseen Honeybee ja hän on Erickan tapaan romanssi tavoitteinen.
Ajan kuluessa eteenpäin. Nicole ja Ericka vanhenevät vanhuksiksi ja toivottavat taloonsa asumaan Nicolen veljen (Bradyn) tyttären Bettyn. Betty sai kaksi tytärtä oman isosiskonsa Oliven aviomiehen Goopyn kanssa. Tässä kuvassa on esikoinen Sally toinen lapsukainen on Brooke.
~
Brady Birch
Brady oli kihlannut jo yliopistossa kauniin ja aika mystisen Caryl:in. He ostivat yhdessä oman tontin jolle rakensivat hienon talon ja nyt oli häiden aika. (huomatkaa Caryl;in pyöristynyt vyötärönseutu).
Bradyn isä Aaron ei ollut iloinen nuorimman poikansa valinnasta. -Hän on pahimman laatuinen kullankaivaja! Aaron läimäytti ällistynyttä Caryl;iä.
Isän ja pojan välit senkun huononivat ja vähäksi aikaa koko legacy perhe ei puhunut Brady ressukalle (ja koko riita johtui vain yhdestä naikkosesta)
Bradyn ja Caryl:in esikoinen Olive on harvinaislaatuinen etelänmeren helmi. Kaunis sekoitus isää ja äitiä.
Toinenkin tytär syntyy aika pian perheeseen. Pikkuinen Betty on ihan äitinsä kaltainen kun taas Olive on enemmän isänsä näköä.
On Oliven viimeinen lapsipäivä ja mikä olisikaan parempaa kuin pikkusiskonsa kanssa riehuminen.
Tyttöset teineinä. Nuorin Betty otti tavoitteekseen mukavuuden ja Olive rahan.
Aikuisiässä sisarukset säilyttivät hyvät välinsä. Vaikkakin Betty muutti Nicolen ja Erickan luo, oman siskonsa ja tämän perheen naapuriin. Olive sai aviomiehensä kanssa kolme lasta. Kaksoset Jennifer:in, Jackin ja pikkuisen kuopuksen Jaken. Betty taas hankki salakavalasti Oliven aviomiehen kanssa kaksi tyttöä. (aika kieroa meininkiä ihan kuin k&r:ssa)
~
Tämä oli vain tälläinen lyhyt väli luku. Hiukan sekavahko toivottavasti saitte selkoa. :D Seuraassa osassa on kymmenen legacy talon sisarusten yliopistoelämää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nicole ja Ericka on söpö pari! Toi Bettyn ja Oliven tyynysota oli hauska idea XD