16.11.06

Kolme sisarusta isossa yliopistomaailmassa
osa 4.
Yliopisto elämä voi nyt todenteolla alkaa. Nicole ainakin on omassa elementissään. Hän saa nähdä uusia simejä sekä varsinkin niitä muita naisia.
Isosiskonsa lailla myös Adam huomaa kummasti olevansa elementissään yliopistossa onhan joka puolella löyhä moraalisia opiskelija tyttösiä (niin ainakin huhut kertovat)
Brady huomaa joutuneensa voiman ja älyn mittelyyn kauniin tyttösen kanssa, jolla on hauska laama takki.
Ainut löyhämoraalinen taitaa olla tämä viuhahtelija joka saikyttää Sadien melkein hengiltä.
Adam onnistui löytämään sen oikean huippu nopeasti. Tässä on kaunis Kendra johon Adam tutustui mustalaisnaisen avustuksella.
Kendra on todella kaunis tietosimi. Adam oli siis mennyttä miestä jo ennenkuin ensimmäinen vuosi oli mennyt yliopistossa.
Nicole oli riemuissaan kun hänen tärkeä ystävänsä Ericka tuli yliopistolle häntä tapaamaan. Vähämpä tyttö tiesi, koska Ericka oli oikeasti tullut yliopistolle käydäkseen treffeillä Nicolen serkun Derek:in kanssa.
Tyttöjen asuista päätellen heidän suhteensa on mennyt hiukan pientä kuhertelua pitemmälle. Onneksi yliopistolla on aika rentoa väkeä melkein kaikkihan simit ovat bi-seksuaaleja.
Adam ja Kendra ovat varsinainen nuoripari aina yhdessä ja aina suutelemassa. Saa nähdä tuleeko opiskelusta tätä menoa yhtään mitään?
Yliopistossa on sen verran tylsää että kunnon kissatappelu piristää kummasti päivää. En tiedä tunnistaako kukaan tuota niskalenkissä olevaa tyttöstä, mutta katsomalla osaa 2 voi huomata että sehän on vanha ystävämme Caryl Brown. Caryl ja hänen tappelu toverinsa Sadie ovat tappelemassa koska heillä kummallakin on suhde Derek:in kanssa. (Derek on Nicolen, Adamin ja Bradyn serkku)
Kendra ja Adam ovat nykyään jo rakastavaisia. (ihanan romanttinen kuva)
Brady löysi sydämensä valitun joka yllätyksekseni osoittaurui pahamaineiseksi Caryl:iksi. No kyllä jokainen antsaitsee olla onnellinen. Caryl pääsee vihdoinkin siis Birch sukuun.
Derek pillahti itkuun saadessaan tietää Caryl:in ja Bradyn suhteesta. Varsinainen miesten mies.
Brady ei välitä serkkunsa tunteista vaan on entistä päättäväisempi valloittamaan Caryl:in omakseen. Siihen ei kyllä paljon tarvita koska Caryl on aina ollut halukas rakastumaan Birch:in suvun miehiin.
Hih hih taisi jäädä Sadie nuolemaan näppejään kun ei saanut Derek;iä eikä oikeastaan ketään muutakaan.
Brady ei halunnut hukata aikaansa vaan kihlasi onnellisen Caryl:in. He saavat varmasti persoonallisia lapsia keskenään. Brady ressukka pitää naamiota koska inhoaa nenäänsä ja Caryl on vain herkkä ihastumaan melkein kehen mieheen vain.
~
Kolme sisarusta Nicole, Adam sekä Brady keskeyttivät kaikki yliopiston. He olivat liian malttamattomia käymään yliopiston läpi olihan maailma täynnä paljon kiinnostavampia asioita. Seuraavassa osassa näemme kahden simin mielenkiintoisen perheen josta tuli isompi kuin alunperin suunnittelin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat aika mukavaa tarinaa, min pidän ^^' Jatkoa tulemaan vain, odottelen innolla :>

Eeva kirjoitti...

Kiitos. Jatkoa olenkin jo tekemässä. Kaikki palaute on aina plussaa. Ainakin tietää että joku lukee tarinaani.