7.11.06

Kylen & Meadow:n täydelliset lapset
~Extra~
Kyle oli yliopiston jälkeen rakentanut pienen talon lähelle legacy taloa. Olihan kiva kuitenkin asua lähellä perhettä. Kun talo oli saatu pystyy Kyle kutsui kihlattunsa Meadown kylään ja samantien Meadow muutti asumaan uuteen taloon.

Kylen ja Meadown häät olivat paljon perinteisemmät kuin pikkuveli Aaronin ja tämän vaimon Allyn. Mutta olihan Meadow perinteinen tyttö jonka haaveena oli saada paljon lapsia olihan hän perhesimi.

Hääateriaan kuuluu tietenkin myös hääkakku, ja sen syöttö uunituoreelle vaimolle.

-Tervetuloa aviomiestenkerhoon veliseni. Aaron onnittelee isoveljeään joka on vieläkin hieman pettynyt kun ei päässyt perijäksi nykyisen paikalle.

Meadow on mukavan pyöreänä. Ensimmäinen lapsukainen siis on jo tulossa.

Meadown synnytys alkoi eräänä kauniina päivänä.

Kaunis tyttövauva tuli. Meadow antoi hänelle nimeksi Daisy Birch. Olihan se todella kaunis nimi kauniille vauvalle.

Synnytys ei sitten ollutkaan vielä siinä..Toinen tulossa!

Todentotta Meadow päätti sitten pyöräyttää yhdelle kertaa kaksi lastan. Toinen vauva on poika joka sai nimekseen Derek Birch.

Daisy ja Derek ovat identtisiä kaksosia (ainakin siltä nyt näyttää). Kummallakin on Meadown tumman siniset silmät ja vaaleat hiukset. Isukilta on tullut perittyä vain ihonväri joka on toiseksi tummin.

Kaksoset saivat ikioman nalle puh-aiheisen lastenhuoneen. Siellä heidän kyllä kelpasi kellotella.

Kaksosten synttärit menivät ja Daisystä kasvoi todellinen pikku enkeli. Hän näyttää jo nyt hyvin paljon äidiltään joten saa nähdä tuleeko hänestä aikuisena Meadow klooni.

Meadow voi olla ylpeä kaksosistaan koska myös Derek on todella onnistunut taapero. Komea kuin mikä!

Vauhdilla mennään eteenpäin. Daisy kasvoi todella kauniisti lapseksi. Hiukan on ehkä nenä leveä mutta muuten on tyttö kaunis.

Daisyn kaksoisveli Derek haluaa isona uimariksi joten hän aloitti samantien uimakoulun isänsä opetuksessa.

Melkein heti kaksosten synttäreiden jälkeen varmistui myös Meadown raskaus. Hän odotti kolmatta lastaan. (Toivomukaan ei tule toista kaksosparia.)

Toinen synnytys alkoi keskiyön aikoihin. Kyle vain nukkui Meadown alkaessa synnyttämään kolmatta lastaan.

Kolmas lapsukainen oli poika jolle Meadow antoi nimen Lucas Birch.

Derek oli rohkea poika mennessään ruokkimaan vapaaehtoisesti perheen lemmikki lehmäkasvia joka tunnettiin nimellä Örkki.

Lucas on jo taaperona huomattavan samannäköinen kuin isoveli Derek. (kolme kaunista lasta)

Tässä ei ole Meadow, hän on Meadown ainokaiseksi tyttäreksi jäävä Daisy. Daisy otti suunnakseen suosion tavoittelun.

Lucas noudatti isoveljensä Derek:in tavoin outoa tapaa kasvaa erikoisempaan asuun. Hän näköjään haluaa leikkiä lohikäärmettä.

Derek kasvoi varmasti yhdeksi parhaimman näköiseksi teinipojaksi joka minulla on koskaan syntynyt. Derek otti tavoitteekseen mukavuuden.

Derek:llä oli hullu elämäntoive (50 ensitreffiä) joten ei ihme että hän on nukahtanut ruokansa ääreen, kun koko ajan saa olla naisjahdissa. Kaksoissisko Daisy sulata huonoja ruokatapoja.

Pikkuveli Lucas on hänkin jo kasvanut teiniksi (niin se aika menee nopsasti). Lucas on komia suosio simi.

Lucasin syntymäpäivien jälkeen kaikki kolme lasta lähtivät yliopistoon ja tähän taloon palaa enään Daisy. (kuvassa on Daisyn teiniaikainen poikaystävä) -..-

Seuraavassa osassa palataan takaisin legacy talon perijän matkaan, eli Adamin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava Legacy sulla :) Tosi kauniita simejä ja vaatteita! Ehkä jos jotain specialia keksis enemmän, ni erottuis paremmin joukosta, koska näitä Legacy tarinoita on niin paljon! Mutta sun on kyllä mun mielestä ehdottomasti niiden parempien puolella. Pitääkin tulla myöhemmin kattelee, jos ois tullut päivitystä.

Anonyymi kirjoitti...

Siis noi Meadown ja Kylen lapset on NIIN kauniita! Etenkin Daisy! Ei himskatti, mä en ikinä saa noin kauniita lapsia. Ja hyvä tarinakin sulla on, lissää vaan! :D